Скритите послания с  Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на Trafficnews,

...
 Скритите послания с  Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на Trafficnews,
Коментари Харесай

Скритите послания: Тъмната страна на зодия Скорпион

  Скритите послания с  Красимир Куртев “ - Скъпи читатели на Trafficnews, добре пристигнали в рубриката! В следващото издание ще ви показва тематиката за скритото обръщение – Скорпиона: Отмъстителен, закрепен, саморазрушителен, нерешителен.
Прочетете още
Скорпионът е осмият зодиакален знак и се ръководи от Плутон. Тази планета се приписва на Хадес - гръцкия господ на подземния свят. Този зодиакален знак също е описван с характерности на мистицизъм, гибел и опустошение. Скорпионът се възприема като рисков знак. Винаги е представян като неприятния. Но в действителност ли това са Скорпионите?

Скорпионът е воден знак, който изяснява неговата прочувствена дълбочина. Докато свързваме Рака с позитивни страсти като грижа, обич и обвързаност, ние свързваме Скорпиона с другата сфера на страстите, тоест ревността, пристрастеността и похотта.

Негативният Скорпион е " неудовлетворен " - човек, който непрекъснато се усеща нападнат и неразбираем. Иронични и саркастични, казвайки противоположното на това, което имат поради, Скорпионите остават някак неразбрани.

От всичките дванадесет знака на зодиака, Скорпионите имат най-лошата известност - даже по-лоша от Близнаците, с техните двойствени персони и склонности. Хората имат вяра, че Скорпионите са някак зли или най-малко мрачни и отрицателни и може даже да се опасяват от хората, родени под знака на Скорпиона. Защо са толкоз злепоставени и заслужават ли тази сурова известност? Наистина ли Скорпионите са рискови, зли и подли?

Скорпионите имат репутацията на недосегаеми. Ако ги обидиш, ще ти се смеят. Те пазят секрети, създавайки атмосфера на тайнственост. Много хора имат вяра, че Скорпионите могат да видят оттатък върховете повече от другите знаци.

Каквито и страсти да вземете от Скорпион, те се усещат 10 пъти по-силни от вътрешната страна. Те са ангели и демони по едно и също време. И почтено казано, харесват ги такива, каквито са. Те се радват да бъдат разнообразни от другите зодии. Скорпионите нямат нищо срещу, хората в случай че допускат, че са мрачни, рискови и брутално отмъстителни.

Скорпионите не нанасят удари. някои са брутално почтени и не се оправят добре с нелепостта. Те изричат ​​​​лъжи и могат да бъдат захласнати. Те също не постоянно имат такт. Това се комбинира, с цел да ги накара да наподобяват зли и злонамерени. За всяка видимо негативна линия, Скорпионите имат позитивен признак и могат да канализират своите „ по-тъмни “ качества в действие, преданост и почтеност. Въпреки това, че са известни като най-тъмната зодия в зодиака.

Подбрал и изготвил за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния и астрологичен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР